קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים

המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים
המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 44 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לך כוסברה, יין, שוק כבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של ממן ובצל, המרכיב הסודי (כורכום): גובי גובי, ו 5-מרכיב לימון כורכום קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת sauté צד גבוה על חום בינוני גבוה. מתבלים את הטלה בנדיבות במלח ופלפל. צרוב את הטלה בשמן החם עד שה זהוב חום מכל הצדדים. זה צריך לקחת בערך 10 דקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מנמיכים את החום למדיום; מניחים את הטלה על צלחת ומניחים בצד. מיד ובזהירות מוסיפים את הבצל והשום לשמן החם, ומתבלים במלח ופלפל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם קרמל מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הכורכום, כמון, וקינמון לבצל, ומטגנים עד התבלינים ריחניים, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כאשר היין מצטמצם בכמחצית, מוסיפים את מרק הירקות ואת הזיתים. מביאים את הנוזל לרתיחה, ומוסיפים את הכבש בחזרה לסיר. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה, במשך 3 שעות, הפיכת הטלה מעל פעם אחת בסיר. לאחר מכן, מבשלים חשופים במשך דקות, כדי לאפשר לרוטב להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מגישים מעל קוסקוס למעלה עם כוסברה טרי ונענע.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)