המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים
המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 44 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לך כוסברה, יין, שוק כבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של ממן ובצל, המרכיב הסודי (כורכום): גובי גובי, ו 5-מרכיב לימון כורכום קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת sauté צד גבוה על חום בינוני גבוה. מתבלים את הטלה בנדיבות במלח ופלפל. צרוב את הטלה בשמן החם עד שה זהוב חום מכל הצדדים. זה צריך לקחת בערך 10 דקות במחבת.
מנמיכים את החום למדיום; מניחים את הטלה על צלחת ומניחים בצד. מיד ובזהירות מוסיפים את הבצל והשום לשמן החם, ומתבלים במלח ופלפל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם קרמל מעט, על 10 דקות.
מוסיפים את הכורכום, כמון, וקינמון לבצל, ומטגנים עד התבלינים ריחניים, כ -30 שניות.
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
כאשר היין מצטמצם בכמחצית, מוסיפים את מרק הירקות ואת הזיתים. מביאים את הנוזל לרתיחה, ומוסיפים את הכבש בחזרה לסיר. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה, במשך 3 שעות, הפיכת הטלה מעל פעם אחת בסיר. לאחר מכן, מבשלים חשופים במשך דקות, כדי לאפשר לרוטב להתעבות מעט.
מגישים מעל קוסקוס למעלה עם כוסברה טרי ונענע.