קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות42
ציון בריאות16
מגזין

הסיכויים ' נ ' מסתיים חטיף לערבב

הסיכויים ' נ ' מסתיים חטיף לערבב
ניתן להכין את תערובת החטיפים של סיכויי המתכון בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה משמש 42. זה הר ד ' אובר יש 225 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, מלח מתובל, מקלות בייגלה ואורז צ'קס. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 32%. מתכונים דומים: סיכויים מוערמים: ערימות תפוחי אדמה רוזמרין-פרמזן פריכות, תערובת חטיפים, ו תערובת חטיפים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה שלבו את החמאה, רוטב ווסטרשייר, המלח המתובל והקאיין; יוצקים מעל תערובת הדגנים ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים לשניים משומנים 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. אפייה מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים ב 300 ניתוק במשך שעה 1, ערבוב כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים על מגבות נייר כדי להתקרר. אחסן במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנרד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
רנארד ברוט
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה