ניתן להכין את המתכון וולדורף סלאו עם בייקון תוך כ-25 דקות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 410 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. אם יש לכם סוכר, תפוחים, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את וולדורף קול סלאו , סלאו סלט וולדורף וסלאו בורבון-בייקון .
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ופריכה, כ-8 דקות; לנקז על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מקציפים את המיונז, החומץ, החרדל, הסוכר וזרעי הסלרי בקערה גדולה עד לאיחוד. פורסים את התפוחים לגפרורים, ואז מוסיפים לקערה עם הרוטב יחד עם הסלרי, הגזר, האגוזים, הצימוקים, הפטרוזיליה והבייקון. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
זרעי סלרי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
צרור סלרי, פרוס (בערך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
Dragees סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים