וופלים מולטיגריניים
וופל מולטיגרין הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח מאפים, נבט חיטה, יוגורט ושימורי פירות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו וופלים מולטיגריניים, ופל רב-גווני מהפך, ו וופלים מאלט מולטיגרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מגהץ ואפל לגובה בינוני. מחממים התנור ל 200 מעלות F (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, שיבולת שועל, נבט חיטה, אם באמצעות, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה.
לטאטא יחד את חלב החמאה, שמן, סוכר וביצים בקערה אחרת.
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך תערובת הקמח ומערבבים בעדינות עד רק incorporated (זה בסדר אם יש כמה גושים).
מברשת קלה את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל עם שמן. מלאו את הוופל על שלושה רבעים של הדרך מלאה (כמה וופל ברזל עדיין צריך להיות מראה). סגור את המכסה בעדינות ומבשל עד הוופלים הם חום זהוב פריך, 6 עד 7 דקות. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הוופלים הנותרים.
למעלה כל ופל עם יוגורט ושימורי פירות, אם תרצה בכך.