קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ויקטורי וגי פיצה

ויקטורי וגי פיצה
ויקטורי וגי פיצה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 125 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. תמורת 66 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינה אמריקאית עיבוד, עגבניות שרי, בצל וסהר לחמניות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 13%. נסו פיצה בסגנון סיציליאני של Victory Pig, Victory Lap Nachos ו-Dark Victory Brownies עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
פורסים בצק גליל חצי סהר לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. איטום תפרים ונקבים; מהדקים את הבצק על דפנות התבנית. דוקרים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסה לעבד גבינה שוויצרית1 פרוסה לעבד גבינה שוויצרית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
אופים ב-375 מעלות למשך 11-13 דקות או עד להזהבה; מצננים על רשת. טורפים בקערה גבינת שמנת, מיונז ותבלינים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה גבינת צ'דר, פלפל ירוק, פטריות, בצל וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מפזרים ברוקולי על ה"שדה" עד למרחק של 2 אינץ' מכל צד קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
5
מפזרים את אזורי הקצה עם עגבניות קצוצות ופטריות. מניחים בצד 2 כפות גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים את שארית גבינת השמנת בשקית ניילון קטנה ניתנת לסגירה חוזרת; לחתוך 1/4-in. חור בפינה אחת. קווי חצר צינורות כל 2 אינץ' מעל ברוקולי. (כמות קטנה תישאר בשקית; הניחו בצד) לקסדות, חתכו פתח בכובעי פטריות; לנקות בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
7
חותכים פתח בעגבניות שרי על נייר סופג. עם 3/4 אינץ'. חותך עיגולים, חותכים שבעה עיגולים מכל פרוסת גבינה. להכניס עיגולי גבינה אמריקאית לפטריות ועיגולים שוויצרים לעגבניות,
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
חותכים חור קטן מאוד בפינה אחרת של השקית השמורה. מקטרת קווי גבינת שמנת על קסדות עגבניות ושרוכים על זית. בשקית ניילון קטנה נוספת משלבים צבעי מאכל וגבינת שמנת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
9
חותכים חור קטן בפינה אחת; קווי צינור על קסדות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
הנח את כל הקסדות על המגרש עם כדורגל זית באמצע.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס

מרכיבים

264חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ברוקולי קצוץברוקולי קצוץ7largesכפית רוזמרין מיובשכפית רוזמרין מיובש85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת גבינת שמנת, מרוכך, מחולקחבילת גבינת שמנת, מרוכך, מחולק3טיפותצבע מאכלצבע מאכל481 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות קצוצותפטריות טריות קצוצות481 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות קצוצותפטריות טריות קצוצות1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ561 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1whole pitted ripe olivewhole pitted ripe olive341 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים בשלים קצוציםזיתים בשלים קצוצים40חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל קצוץבצל קצוץ10טיפותרוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1באט מומסתהליך גבינה אמריקאיתתהליך גבינה אמריקאית454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צינורות כל) לחמניות סהר בקירורצינורות כל) לחמניות סהר בקירור454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צינורות כל) לחמניות סהר בקירורצינורות כל) לחמניות סהר בקירור71 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכמוסות פטריות טריותכמוסות פטריות טריות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה1באט מומסתהליך גבינה שוויצריתתהליך גבינה שוויצרית1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.