וניל-כתום ריבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל וניל כתום ריבה. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 80 מנות. גשו לסופר וקנו לימונים, תפוזי טבור, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 136 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים 8 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, לכבות את החום ולאפשר צנצנות לנוח במים חמים. בינתיים, לשים את החישוקים ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים; להסיר מחבת מחום ולאפשר חישוקים ועפעפיים לנוח במים חמים.
שטוף את התפוזים והלימונים.
הסר את הקליפות ברבעונים לחתוך אותם דק לאורכו. כאשר כל הקליפות נחתכות, בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות מעט יותר.
שים את הקליפות בסיר גדול ולהוסיף 2 1/2 כוסות מים וסודה לשתייה.
עם סכין חדה, לפצל את שעועית וניל פתוח לאורכו לגרד את הזרעים לתוך הסיר.
מוסיפים את שעועית וניל לסיר ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
בינתיים, בערך לקצוץ את התפוזים ולימונים ולהסיר את הזרעים.
מעבירים את הפרי למעבד מזון ודופק עד שהוא קצוץ באופן שווה אבל עדיין קצת גס.
מוסיפים את הפרי לסיר עם הקליפות וחוזרים לרתיחה. מכסים ומרתיחים במשך 15 דקות.
למדוד 4 1/2 כוסות של תערובת הפירות. הקפד לקבל תערובת טובה של קליפה, פירות, ומיץ. להשליך תערובת פירות הנותרים שעועית וניל.
להחזיר את שמורות 4 1/2 כוסות תערובת פירות לסיר. מערבבים בפקטין וחוזרים לרתיחה. להרתיח במרץ במשך דקה אחת.
מוסיפים את הסוכר בבת אחת ומערבבים עד בשילוב. מערבבים בחמאה. חזור לרתיחה מהירה, ערבוב לעתים קרובות, ומרתיחים קשה במשך דקה אחת.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.