זיתים שחורים וירוקים מוקפצים: זית נרי ורדי הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מאוכלרשת דורש זיתים מלוחים, מלח,בצל ושום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 47%. מתכונים דומים: ברווז עם זיתים שחורים וריזוטו זית שחור, עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה, ו טפנד זית שחור קל (גם עם גרסת זית ירוקה!).
הוראות
1
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השום. מבשלים על אש גבוהה עד להזהבה, כ -2 דקות, ואז מוסיפים את הזיתים ומבשלים 3 דקות, עד לריכוך.
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.