חביתת תרד וגבינה עם סלט פירות בחווה בויניגרט שמפניה
זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם ביצים, שמפניה חומץ, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: חביתת תרד וגבינה עם סלט פירות בחווה בויניגרט שמפניה, סלט תרד תות עם ויניגרט אבוקדו ושמפניה, ו סלט גבינת עיזים פריך עם ויניגרט שמפניה.
הוראות
עבור החביתה: בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עד מוקצף היטב.
מוסיפים את העירית, קורנית, מלח ופלפל, מקציפים יחד. לאחר מכן, במחבת חביתה nonstick מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן ולאפשר למחבת לחמם עד חם. לכבות את החום, להוסיף את התרד ולזרוק: צעד זה צריך להיעשות במהירות, להיזהר לא לבשל יתר על המידה או לנבול את התרד. לאחר מכן, מניחים את אותו מחבת על חום גבוה, מאפשרים למחבת להתחמם, מפחיתים את החום למדיום, ומוסיפים את הביצים שטופות. לאחר הוספת הביצים, להמשיך לבשל על חום בינוני, קיפול החיצוני לכיוון אמצע המחבת. קיפול זה מיזוג יבטיח כי הביצים לבשל באופן שווה ולא חום. לאחר שהביצים מבושלות כמעט באופן מלא, לאחר 2 עד 3 דקות, מוסיפים את התרד והגבינה למרכז הביצים. ואז לקפל צד אחד על התרד עם מרית ולחזור עם הצד השני. לבסוף, להפוך את חביתה מלאה מעל וצלחת.
עבור ויניגרט: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הדבק צ ' ילה, חומץ, מלח, ודבש עד מעורב היטב, 1 דקה. לאחר מכן, לאט לשפוך שמן זרעי ענבים, לטאטא כל הזמן כדי emulsify. הקפד לא להוסיף את השמן מהר מדי כמו זה יגרום ההלבשה להישבר. טעם לתיבול.
להרכיב: לזרוק את הפרי עם ויניגרט. השתמש בכפית מחוררת כדי לחלק את הפרי לצלחת עם חביתה ומקשטים עם מנטה פרוס.