חזה בקר חריף של דודה ג'יני
בשר בקר חריף של דודה ג'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 741 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. . אם יש לך מים, בשר בקר, תערובת מרק בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: חזה בקר חריף, יין אדום חזה בקר מטוגן ברוטב חזרת ודיסקי הטיסה של דודה ריפקה, ו בשר בקר חריף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
Place brisket in a 10x15 inch rasting pan.
הוסף את הזנגביל המרוסק מצליפה סביב חזה הבקר. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את מרק הבצל עם המים.
מערבבים היטב ושופכים על חזה הבקר. ואז לשפוך את רוטב צ ' ילי מעל חזה הבקר.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה והבצל למחבת הצלייה סביב חזה הבקר.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 יותר שעה, הוספת מים לפי הצורך כאשר נעשה כדי לדלל את הרוטב בתחתית המחבת.