זקוקים ל -30 מנות ללא גלוטן, ללא חלב ושלמות ? Latkes יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 36 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, קישואים, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 39 דקות . חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 57% . מתכונים דומים: Latkes , Best Latkes , ו- Latkes .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים ביד את הדלעת, מחצית מהבצל, 1/8 כוס תחליף ביצה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. בקערה גדולה נוספת מערבבים ביד את הקישואים, מחצית מהבצל, 1/8 כוס תחליף ביצה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
8 (U-12) שרימפס
סכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש גבוהה; זה יהיה חם מספיק כאשר טיפת מים רוחשת כאשר נפל על פני השטח. סוחטים את הנוזלים העודפים גם מתערובות הדלעת והקישואים. עובדים בקבוצות כדי לא להעמיס את הרשת, זורקים בזהירות כף גדושה משתי הבלילה על הרשת החמה ומשטחים בעזרת מרית לצורת פנקייק. מבשלים כמה דקות מכל צד או עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עד שלא נשארת בלילה. שומרים על חום בתנור נמוך (250 מעלות פרנהייט) עד להכנת כל הלאטקים, אם רוצים.