חזה ברווז עם אסקרול וטוסט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז עם אסקרול וטוסט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את לחם באלכסון 1, ג'ינג'ר כבוש, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן.
הוראות
משוך את העור מן הברווז, חיתוך איפה צריך לשחרר.
שכב עור שטוח במחבת 9 או 10 אינץ ' רחב.
אופים בתנור 350 עד השחמה, כ 30 דקות; להפוך את העור על פני מספר פעמים.
יוצקים שומן מן המחבת לתוך מיכל; מילואים. מחבת נגב נקי; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
כמו עור אופה, לערבב מלח וסוכר ולשפשף בכל רחבי חזה ברווז. שים בשר בקערה ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש לטפוח. להשליך נוזל שנוצר.
יש לשטוף ולנקז escarole,לקצץ את הליבה, לחתוך בגסות עלים.
מברשת קלה צד אחד של כל פרוסת לחם עם 2 כפיות שמורות שומן ברווז. לחם להגדיר, צד שומן למעלה, בשכבה אחת במחבת 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 300 עד זהב חיוור פריך, 20 עד 25 דקות. תתחמם.
שים 2 כפיות שמורות שומן ברווז במחבת 10-12 אינץ ' אטום לטגן מעל חום גבוה. כאשר חם, להוסיף שדיים וחום בכל צד, על 6 דקות בסך הכל. שים ברווז ומחבת בתנור 300.
אופים עד השדיים הם רק ורוד במרכז (130 עד 140; לחתוך לבדוק), על 5 דקות.
הסר מהתנור. שמירה על השדיים חמים, לתת לעמוד לפחות 10 דקות עבור מיצים להתיישב.
בינתיים, דק קוביות עור ברווז, להחזיר אותו למחבת שלה, ולשים בתנור.
אופים עד רוחש, כ -15 דקות. תתחמם.
כאשר השדיים נחו לפחות 5 דקות, לשים 1 כפית שומן ברווז מרק עוף במחבת 5-6 ליטר על חום גבוה.
מוסיפים escarole ומערבבים עד בקושי נבול, על 2 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר escarole ל 4 צלחות ארוחת ערב מחוממות.
פרוס חזה ברווז על פני התבואה ולהניח חלקים שווים על צלחות.
מפזרים עם עור ברווז. ללוות עם טוסט, ווסאבי, וג ' ינג ' ר כבוש.