קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש

חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש
חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. לכי לחנות וקחי מלח כשר, חזה ברווז בעור, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר.

הוראות

1
ללטף את השדיים ברווז יבש עם מגבות נייר ומניחים אותם על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, להבקיע דפוס יהלום 1/2 אינץ ' רחב דרך העור והשומן של השדיים (לא לחתוך יותר מ 1/4 אינץ עמוק). מתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם, על 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את עור הברווז כלפי מטה ומבשלים ללא הפרעה עד שהעור פריך וזהוב, כ-6 עד 7 דקות. להפחית את החום בינוני, להפוך את הברווז, ומבשלים עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז רושם 74°, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
העברה ללוח חיתוך נקי או צלחת ואוהל רופף עם נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את פטל ודבש ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד פטל מתחיל להישבר הרוטב מתעבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
העברה לקערה חסינת חום קטנה, טעם, ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים את הרוטב עם הברווז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם