קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר

חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר
חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפלים, חצאי חזה ברווז muscovy, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם חרדל ותפוזון מסוכר, חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין, ו עוגת זנגביל עם קומקווט מסוכר ואוכמניות עלומות יין.

הוראות

1
מערבבים בוז ' ולה, שאלוט קצוץ, חומץ בלסמי, פלפלים כתושים, וזרעי כוסברה כתושים בסיר בינוני. מרתיחים עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בוז ' ולהבוז ' ולה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מיץ תפוזים ומרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3
מוסיפים מרק עוף ומרתיחים עד מופחת 3 כוסות, על 15 דקות. מתח. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מחממים תנור ל 121°. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של שדי ברווז באלכסון כדי ליצור 3/4 אינץ ' -דפוס יהלום רחב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
6
חום 1 גדול ו 1 מחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקום 2 חזה ברווז, צד העור למטה, במחבת גדולה ושד ברווז שנותר במחבת בינונית. מבשלים עד שהעור חום ופריך, כ -8 דקות. הפעל; לבשל עד חום מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומניחים בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מסננים קומקוואט, סירופ הזמנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
יוצקים שומן ממחבתות, הזמנת 2 כפות שומן במחבת גדולה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים מחבת גדולה עם שומן מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להוסיף רוטב שמור 4 1/2 כפות שמורות סירופ קומקווט. מרתיחים עד הרוטב הוא מעובה מופחת 3/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
פרוס חזה ברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחלקים פרוסות חזה ברווז בין 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
14
ברווז טפטוף עם רוטב יין אדום, מקשטים עם קומקווט מסוכר, מפזרים פלפל כתוש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם