חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס
גשו לסופר וקנו קליפת ליים מיובשת כתוש לאבקה, חומץ בלסמי, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד שוקולד צ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. נסו חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס, אספרגוס של Nif ממולאים חזה עוף עם רוטב Hollandaise, ו סלט אביב ארוגולה אספרגוס לבן עם רוטב בלסמי לבן עם Meyer Lemon (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור עוגות rissole, להרתיח את קוביות סקווש עבור עוגות rissole עד רק רך, ולנקז היטב. להפריש עד הצורך. במקביל, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוף
2
התחל את הרוטב בעוד הדלעת ותפוחי האדמה עבור rissole רותחים. ממיסים 2 כפות חמאה על חום בינוני בסיר (הזמנת 2 כפות אחרות)ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את המניה עוף, חומץ, רוטב סויה, וחתיכות תפוחי אדמה ולתת נתחי תפוחי אדמה לבשל בעוד הנוזל מפחית ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
עבור העוף, מחממים תנור ל 375 מעלות F. בעוד תערובת העוף מבשלת לרוטב, חזה עוף העונה עם מלח, פלפל ואבקת סיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את שמן הגפן על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה נפרדת וצורבים את העוף עוזב ללא הפרעה במשך 3 הדקות הראשונות או כך בכל צד כדי לאפשר לתבלינים להשתלב לתוך פני השטח של העוף ולאפשר את תהליך הקרמליזציה להתחיל למנוע קריעה של העוף או "לאבק את" של התבלינים. לאחר העוף צרוב משני הצדדים, להעביר גיליון אפייה ולסיים עוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לקישוט, להרתיח חניתות אספרגוס עד רק רך במי מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
באותו מחבת שנהגת לצרוב את העוף, לחמם שמן גפן נוסף (במידת הצורך) ולטגן את הבצל הלבן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה אשר הורתחו לעוגות ריסול, תוך שמירה על מחבת ה "סאוט". מתבלים, טועמים, עם מלח ופלפל, ומחכים יחד. מקפלים את שבבי שוקולד לבן, בצל ירוק, חמוציות, וקוביות של סקווש, מנסה לא לשבור את הסקווש. אפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להשתמש חותך מעגל 3 אינץ ' כדי ליצור עוגות rissole. באותו מחבת, מחממים שמן גפנים נוסף (במידת הצורך) על חום בינוני-גבוה וצורבים את העוגות rissole. השאירו ללא הפרעה עבור הראשון 2 עד 3 דקות בכל צד כדי לאפשר את תהליך קרמליזציה להתחיל ולמנוע את העוגה להתפרק. כאשר אתה רואה את הקצוות של העוגה מתחיל להפוך חום זהוב, להעיף לצרוב בצד השני. ואז לבשל עוד עד העוגה היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום ולשמור על חום.
10
באותו מחבת, לצרוב את חניתות אספרגוס במשך כמה דקות כדי להוסיף קצת צבע טעם אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
חזור לסיר של תערובת עוף אשר כבר בישול לרוטב. מקפלים את שבבי השוקולד הלבן לתוך הרוטב, ומעבירים את הרוטב לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
(הוציאו כבד וצוואר)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזיר
12
לטאטא את שמורות 2 כפות חמאה כדי לסיים את הרוטב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים עוגת rissole על צלחת הגשה, העליון עם חזה עוף, רוטב כפית מעל ומקשטים עם חניתות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס