תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף צרוב במחבת עם רוטב פאן עשיר. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, חמאה, פטרוזיליה עלה שטוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בואו עוף לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
2
מפזרים עוף עם 1/4 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פלפל
מלח
3
מחממים מחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
הוסף עוף למחבת, מעוגל בצד למטה; לבשל 5 דקות. הפוך עוף מעל; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד הסוף.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים במלאי; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 3 דקות או עד מופחת 1/2 כוס, ערבוב מדי פעם.