חזיר בגריל עם רוטב אפרסק בקארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אידיוט בגריל עם אפרסק קארי להתענג. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 127 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 871 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו דבשה, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל, צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק ועגבניה עם סכין חיתוך חדה blanch ב 2 קבוצות בסיר 4 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מעבירים אפרסקים ועגבניות עם כפית מחוררת לקערת קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף אפרסקים ועגבניות, ואז אפרסקים חצוי לאורך ובור.
חותכים אפרסקים לחתיכות 1 אינץ'. קוצצים גס עגבניות.
מבשלים בצל, זנגביל, ומלח בשמן בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים אפרסקים ועגבניות עם כל מיצים, סוכר, מיץ ליים ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה אפרסקים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות.
העברה לקערה וקריר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מערבבים בצל ירוק, טימין, מלח, allspice, פלפל, מיץ ליים, מולסה, ורוטב חם בבלנדר תערובת עד חלקה. שים בשר חזיר בצלחת לא בריאה ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה. להשרות, מכוסה ומקורר, מפנה מדי פעם, 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
הכן גריל לבישול מעל פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה "הליך צלייה," להלן.
השליכו את כל המרינדה שנותרה בצלחת, ואז הברישו את בשר החזיר בעדינות עם שמן וגריל על מתלה גריל משומן קלות, פנו מדי פעם וצופו לעיתים קרובות בשמן, עד שהמדחום הוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות.
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות. (הטמפרטורה הפנימית תעלה לכ-155F.)
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
* זמין ברוב הסופרמרקטים kitchenmarket.com.
טבחים ' הערות: אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, חזיר יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול ridged עד מדחום מוכנס באלכסון לתוך מרכז אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות. רליש יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.