חזיר בר חמוץ מתוק: Cinghiale ב Agrodolce עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1242 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 49 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם שוקולד אפייה, עלה דפנה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב 2/3 של היין, 1/3 כוס החומץ, 1 בצל ירוק, 1 שום ציפורן, 1 גזר, ציפורן, עלה דפנה ו טימין ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
שים את בשר החזיר בתבשיל לא תגובתי ושופכים את המרינדה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
תן להשרות במקרר במשך 2 ימים, פונה לעתים קרובות. לאחר 2 ימים, להסיר את הבשר ולשמור את המרינדה. ללטף את הבשר יבש, לגלגל אותו ולקשור אותו עם חוט הקצב. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מעבירים את כל מיצי המחבת לבלנדר או למעבד מזון ומחית חלקה. חזור אל הכיריים ומערבבים את הסוכר, השוקולד והחומץ שנותר. מבשלים 3 דקות מעל חום בינוני גבוה, ואז מוסיפים את הצימוקים, צנוברים וגלידת מסוכרים ומסירים מהחום. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב נשפך על.;
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מניחים את גרידת blanched בסיר ושופכים את הסירופ על ההתלהבות, הוספת אינץ ' נוסף כדי לכסות את ההתלהבות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד ההתלהבות הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
הסר מחום וקריר.
14
מסננים את הסירופ ומניחים את ההתלהבות על מדף קירור. לזרוק סוכר ולאחסן במיכל אטום.;