קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

חטיפי גרנולה תוצרת בית עם חלבון חלבי

חטיפי גרנולה תוצרת בית עם חלבון חלבי
לכי לחנות וקחי סירופ אורז חום, ביצה, אבקת חלבון ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו חטיפי חלבון בלילת עוגה: חלב ללא סויה, חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני), ו גלוטן-חלב-קנה סוכר ללא סוכר תוצרת בית גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350° F. גריז אפייה 10×15 אינץ tray.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את חמאת בוטנים, סירופ אורז חום, סוכר חום, ביצה ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ אורז חוםסירופ אורז חום
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים את שיבולת השועל, שבבי שוקולד, קוקוס, זרעי צ ' יה ואבקת חלבון ומערבבים עם כף עץ לשלב ביסודיות. הבלילה תהיה בצק עוגיות ללקק עבה.לזרוק את התערובת על מגש האפייה שלך ולחץ עליו באמצעות כף עץ או ידיים לחות קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אבקת חלבוןאבקת חלבון
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
תן את שאר הבצק במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד תערובת הבר הוא חום זהוב סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
תן מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך לתוך הסורגים. שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך כמה ימים, או קפוא ליהנות מאוחר יותר.