חטיפי שוקולד כביש דביקים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי קוקוס, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: חטיפי שוקולד רוקי רוד, שוקולד טבל רוקי כביש גלידה ברים, ו כפול-שוקולד רוקי כביש עוגיות ברים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מרית קיזוז, נייר קלף, מחבת גיליון 12 על 8 1/2 אינץ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה בינונית מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה בעזרת מערבל כף יד במהירות גבוהה בינונית, שמנת את החמאה והסוכר החום עד שהם בהירים ותפוחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים תערובת קמח בקבוצות ומערבבים עד לאיחוד ופירורי. מקפלים פנימה שוקולד מומס ואת פקאן. חמאה רבע גיליון גיליון. מרפדים את התבנית בפיסת נייר קלף וחמאה את הקלף. לחץ בצק באופן שווה לתוך גיליון פאן ודוקר משטח באופן שווה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד ליציבות במרכז, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר ולהכין את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
8
בסיר בינוני על אש בינונית, ממיסים חמאה, ואז מוסיפים סוכר, סירופ תירס וחלב מרוכז. מבשלים עד להמסת כל החומרים ומגיעים לצבע זהוב, בערך 10 עד 12 דקות. מקפלים פנימה את הפקאנים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
זילוף בצורת לב
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
יוצקים את הזיגוג החם על חטיפי השוקולד שהתקררו ומצננים במהירות במקפיא כדי לתת לזיגוג להתייצב.