חם ראובן לטבול
חם ראובן לטבול דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 85 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. הסופרבול יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, גבינת שמנת, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 18%. מתכונים דומים: חם ראובן לטבול, חם ראובן לטבול, ו חם ראובן לטבול.
הוראות
בקערה מקציפים גבינת שמנת, שמנת חמוצה וקטשופ לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הקורנביף, הכרוב הכרוב, הגבינה השוויצרית והבצל עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים ל -1 קילו משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5 דקות יותר או עד מבעבע.
מגישים חם עם לחם או קרקרים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.