חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה
חמאת בוטנים-בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 772 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-56 דקות. אם יש לך חמאת בוטנים שמנת, ציפוי streusel חמאת בוטנים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה, חמאת בוטנים-בננה - כריך פודינג לחם עם רוטב קרמל כהה, ו פודינג לחם קרמל-בננה.
הוראות
מורחים פרוסות לחם עם חמאת בוטנים. למעלה 4 פרוסות לחם עם בננות ופרוסות לחם שנותרו, חמאת בוטנים הצדדים למטה, לחיצה בחוזקה.
חותכים כריכים לחתיכות 1 אינץ'; מקום 8 משומן קלות (8-עוז.) ramekins.
להקציף יחד ביצים וסוכרים; להקציף בקצפת. בהדרגה לשפוך תערובת על חתיכות כריך ramekins; מפזרים ציפוי Streusel חמאת בוטנים.
מניחים ramekins במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול. כיסוי וצינה 2 עד 24 שעות.
תנו לפודינג לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב, סט, ונפוח.
מגישים חם עם רוטב קרמל כהה.
הערה: בדקנו עם לחם חווה Pepperidge חמאה מתוק. תערובת פודינג לחם ניתן להכין בתבנית אפייה 11-x 7 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד חום זהוב, סט, ונפוח.