קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש

חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש
אם יש לך כל המטרה קמח, שמנת מתוקה, חלב, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 9 אינץ 'מרובע או 10 אינץ' -diametertart פאן עם תחתית נשלפת עם תרסיס nonstick. תערובת קמח, סוכר, andsalt במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים חמאה עד שפירורים גסים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
מוסיפים eggyolk ו 2 כפיות מי קרח. תערובת גושים untilmoist טופס, הוספת עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך ריבוע או דיסק (תלויצורה של מחבת). לעטוף ולהירגע 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תמשיך לעבוד. לרכך מעט בחדר temperatureלפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מרדדים בצק כדי 11-12 אינץ ' מרובע או עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים בצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang. Foldoverhang ב, יצירת צדדים בעובי כפול.להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
אופים קרום untilpale זהב, בודק כל 5 דקות ותחתון מלטף אם מבעבע ו pressingsides עם גב של מזלג אם מחליק, about28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
מקציפים ביצה לבנה בקערה קטנה עדשמנה.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מברישים קצת לבן על קרום חם מעיל בפנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
אופים 1 דקה יותר. מגניב מאחור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
להמס חמאה mediumsaucepan כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
להקציף סוכר ומלח טבועים, ואז שמנת וכסף. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מתערבל panoccasionally. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף ב 1 cuppeanuts.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
אופים טארט עד המילוי מבעבעבמהירות, כ -15 דקות. מגניב על מתלה untilfirm, על 2 שעות; להקפיא 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
לנצח אבקת סוכר פינאטבאטר בקערה בינונית עד מעורבב.בהדרגה להכות ב 2 כפות חלב, ואז יותר על ידי כפית שלמלא עד דק; להפיץ באופן שווה על מילוי בוטנים.לקרר טארט בעת הכנת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן; לשפוך על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מורחים זיגוג על טארט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
מפזרים בוטנים קצוצים סביב קצה.צ ' יל טארט עד זיגוג קובע, לפחות 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
בואו לעמוד בחדר temperature1 שעה לפני ההגשה.
6
באמצעות קצה סכין קטן, משחרר בעדינות מן המחבת. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים טארט מרובע לשניים ולחתוך כל חצי לרוחב לתוך 7 או 8 פרוסות orcut טארט עגול לתוך טריזים.