קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

ספיאנטה קון פייב: לחם רך עם פאבות ופקורינו

ספיאנטה קון פייב: לחם רך עם פאבות ופקורינו
ספיאנטה קון פייב: לחם רך עם פאבות ופקורינו עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 399 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. נסו אינסלטה די פייב אי פקורינו (סלט שעועית רחבה וגבינת פקורינו), מרק פבן ופקורינו: זופה די פייב אי פקורינו, ו עוגיות שוקולד צ'יפס קמח קוקוס רך ולעיס (ללא גלוטן!) ... & מועדף חמש יום שישי: בריא יום האם בראנץ ' אוכל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכנת הספוג: התחל את הספוג בלילה הקודם. מערבבים את השמרים, 2 כפות מהקמח ו -1 / 4 כוס המים החמים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
תן לעמוד 3 עד 5 דקות, עד שהשמרים מתעוררים לחיים עם בועות קטנות. מקציפים את שארית הקמח והמים בעזרת כף עץ. הבלילה צריכה להיות אלסטית. מגרדים את דפנות הקערה ואוטמים אותה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כף עץכף עץ
קערהקערה
3
תן לעמוד לעלות בטמפרטורת החדר 7 עד 8 שעות.
4
מכינים את הבצק: בתערובת עמידה חשמלית עם חיבור וו בצק, מערבבים את 2 כוסות הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מוסיפים חצי תערובת לספוג, יחד עם שמן זית ושומן או חמאה. מקציפים כ 5 דקות, מה שהופך בצק אלסטי מאוד. מערבבים בהדרגה את שאר תערובת הקמח. ללוש אותו ביד כ -10 דקות לבצק רך אך לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שומן חזירשומן חזיר
1
מניחים את הבצק בקערה משומנת, ואוטמים את החלק העליון בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
תן לזה לעלות בטמפרטורת החדר 2 שעות, או עד הוכפל.
3
עיצוב הבצק: משמנים קלות תבנית פיצה בגודל 14 עד 16 אינץ'. אגרוף את הבצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
4
מרדדים ומותחים את הבצק כך שיתאים לתבנית. זה צריך להיות בעובי של 1/4 אינץ 'ל-1/2 אינץ', וכל הדרך עד לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
השני עולה: מכסים את המחבת עם מגבת מטבח, ולתת את הבצק לעלות 2 שעות. הבצק צריך להיות מוכפל נפח, ולא צריך לקפוץ בחזרה כאשר דקר באצבע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחבתמחבת
6
אפייה והגשה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים 1 1/2 כפות שמן זית מעל, ומפזרים את המלח והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
מורחיםמורחים
מלחמלח
8
אופים 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350 מעלות ואופים עוד 25 דקות. הלחם נעשה כאשר תחתית הכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים עליה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חמים, או בטמפרטורת החדר, פרוסים לטריזים, עם הפאבות הקליפות והפקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו