ספיאנטה קון פייב: לחם רך עם פאבות ופקורינו
ספיאנטה קון פייב: לחם רך עם פאבות ופקורינו עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 399 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. נסו אינסלטה די פייב אי פקורינו (סלט שעועית רחבה וגבינת פקורינו), מרק פבן ופקורינו: זופה די פייב אי פקורינו, ו עוגיות שוקולד צ'יפס קמח קוקוס רך ולעיס (ללא גלוטן!) ... & מועדף חמש יום שישי: בריא יום האם בראנץ ' אוכל עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכנת הספוג: התחל את הספוג בלילה הקודם. מערבבים את השמרים, 2 כפות מהקמח ו -1 / 4 כוס המים החמים בקערת ערבוב.
תן לעמוד 3 עד 5 דקות, עד שהשמרים מתעוררים לחיים עם בועות קטנות. מקציפים את שארית הקמח והמים בעזרת כף עץ. הבלילה צריכה להיות אלסטית. מגרדים את דפנות הקערה ואוטמים אותה בניילון.
תן לעמוד לעלות בטמפרטורת החדר 7 עד 8 שעות.
מכינים את הבצק: בתערובת עמידה חשמלית עם חיבור וו בצק, מערבבים את 2 כוסות הקמח והמלח.
מוסיפים חצי תערובת לספוג, יחד עם שמן זית ושומן או חמאה. מקציפים כ 5 דקות, מה שהופך בצק אלסטי מאוד. מערבבים בהדרגה את שאר תערובת הקמח. ללוש אותו ביד כ -10 דקות לבצק רך אך לא דביק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, ואוטמים את החלק העליון בניילון.
תן לזה לעלות בטמפרטורת החדר 2 שעות, או עד הוכפל.
עיצוב הבצק: משמנים קלות תבנית פיצה בגודל 14 עד 16 אינץ'. אגרוף את הבצק למטה.
מרדדים ומותחים את הבצק כך שיתאים לתבנית. זה צריך להיות בעובי של 1/4 אינץ 'ל-1/2 אינץ', וכל הדרך עד לקצה המחבת.
השני עולה: מכסים את המחבת עם מגבת מטבח, ולתת את הבצק לעלות 2 שעות. הבצק צריך להיות מוכפל נפח, ולא צריך לקפוץ בחזרה כאשר דקר באצבע.
אפייה והגשה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מורחים 1 1/2 כפות שמן זית מעל, ומפזרים את המלח והרוזמרין.
אופים 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350 מעלות ואופים עוד 25 דקות. הלחם נעשה כאשר תחתית הכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים עליה.
מגישים חמים, או בטמפרטורת החדר, פרוסים לטריזים, עם הפאבות הקליפות והפקורינו.