קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פירות ים טורטיה לזניה

פירות ים טורטיה לזניה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טורטיה לזניאן של פירות ים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שרימפס, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי, רוטב פיקנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בקרם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לזניה מאכלי ים, לזניה מאכלי ים, ו לזניה מאכלי ים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים רוטב פיקנטה בבלנדר; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה. הניחו בצד. במחבת גדולה מבשלים שרימפס וקאיין בשמן כ -3 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוציאים ומניחים בצד.
4
באותה מחבת, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה שמנת ורוטב פיקנטה; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים 1/2 כוס רוטב ב -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
שכבה עם שש טורטיות, מחצית מהשרימפס, הסרטנים והרוטב ו 1-1/4 כוסות גבינה. חזור על שכבות. קורעים או חותכים את הטורטיות שנותרו; מסדרים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סרטןסרטן
7
מפזרים גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד לבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
10
מקשטים בשמנת חמוצה וכוסברה טחונה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית