חציל פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Parm חצילים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו ביצים, שיני שום, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חציל פרמזן, חציל פרמזן, ו אין Parm חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, רסק את העגבניות עם המיצים שלהם ואת 2 כפות שמן זית. מתבלים את הרוטב במלח.
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם ב 3 קערות גדולות, רדודות. עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, לדלות את החצילים בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפרוסה בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לקערה, ואז מעיל עם פירורי הלחם.
במחבת nonstick גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. קו מדף עם מגבות נייר.
מוסיפים שליש מהשום וחצילים מצופים בפירורי לחם לשמן החם. מבשלים מעל חום מתון, מפנה פעם אחת והתאמת החום לפי הצורך, עד פרוסות החצילים הן חום זהוב ורך, על 6 דקות.
מעבירים את החצילים המטוגנים למגבות הנייר לניקוז. באמצעות כפית מחוררת, להשליך את השום המטוגן. חזור 2 פעמים נוספות עם השום הנותר חצילים מצופים בפירורי לחם, מנגב את המחבת ומוסיף עוד שמן לפי הצורך.
שמן קל מחבת springform 10 אינץ'. בשורה התחתונה עם שכבה אחת של חצילים.
מורחים 1/2 כוס רוטב העגבניות על החצילים. למעלה עם כמה פרוסות מוצרלה ומפזרים 3 כפות של פרמזן. קרע שליש מעלי הבזיליקום מעל הגבינה. חזור עם שאר החומרים עבור סך של 4 שכבות, המסתיים בשכבת חצילים ושכבה עבה של רוטב עגבניות.
מפזרים את פרמזן הנותרים על גבי.
עטפו את כל המחבת בנייר כסף והניחו אותה על תבנית אפייה גדולה.
אופים את החצילים במשך כשעה, עד מחומם דרך.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
הסר את נייר הכסף מהחלק העליון של החצילים ואופים במשך כ 10 דקות יותר, עד השחמה קלות על גבי.
הסר מהתנור ותן לנוח לפחות 15 דקות לפני החשיפה.