חציל Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1295 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עלי קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אני באמת חושב שזה מה שהייתי אוכל לארוחה האחרונה שלי על פני כדור הארץ. זה כל כך פשוט ו, כאשר נעשה נכון, נשגב. אני לא יכול להפסיק לאכול את זה!;
3
לרוטב העגבניות: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים עם פתיתי מלח ופלפל אדום. מבשלים עד הבצל להיות שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לשבור חלק העגבניות כולו לבשל 10 עד 15 דקות על חום בינוני, ערבוב מעת לעת. טעם לתיבול, העגבניות צריך להיות שבור למדי ואת הטעמים באים יחד. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעם כמו שהם צריכים קצת יותר זמן להישבר. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
עבור חצילים (שלב זה הוא אופציונלי, להשאיר אותו אם יש לך זמן מוגבל): לסדר את סיבובים חצילים בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מפזרים מלח על שני הצדדים של כל פרוסה ולאפשר לו לשבת במשך כ 1 שעה. המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר. לאחר שעה, לשטוף עם מים קרים לייבש אותם ביסודיות עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית, לשלב את פירורי הלחם עם אורגנו ועלי טימין טריים ומתבלים עם מלח ופלפל. לטבול כל פרוסת חצילים בקמח ולנער את כל עודף. לאחר מכן, לטבול בתערובת הביצה, ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסת חצילים. מסדרים אותם בשכבות בודדות על סדיני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, לבדוק עם מדחום ולחכות עד השמן רושם בין 380 מעלות F ו 400 מעלות F). השתמש זוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החצילים למחבת. מבשלים אותם עד שהם זהובים חום, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להסיר מן השמן ולהעביר גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח כך החצילים יכולים לנקז כמו אחרים לבשל. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני הוספת קבוצה נוספת של פרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
להרכיב: בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', כפית על 1/4 של רוטב עגבניות על הקרקעית. למעלה עם שכבה של חצילים מטוגנים; פרוסות חצילים יכול לחפוף מעט. למעלה עם כ 1/3 של פרוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
מפזרים על 1/4 של גבינת פרמזן ופרובולונה. למעלה עם שכבה של עלי בזיליקום קרועים. רוטב כפית ולחזור על שכבות 2 יותר פעמים לעשות 3 שכבות. בסופו של דבר עם המוצרלה הנותרת. בזהירות לחץ על השכבות למטה בחוזקה לתוך המנה פעם התאספו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה מותכת ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. עבור בראונינג נוסף, לשים את המנה מתחת broiler במשך דקה או שתיים רק לפני ההגשה כדי לקבל עליון זול חום נוסף. אני תמיד מכרסם קצת כי לפני שיתוף זה עם החברים שלי!
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.