חציל, קישואים, פלפל אדום, וטורט פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו זוקיני פרמזן וחציל, חציל ופרמזן זוקיני, ו קישואים בגריל וחצילים פרמזן {צמחוני} (מתכונים דומים).
הוראות
חצי בצל דרך שורש קצה דק פרוסה. קוצצים דק שום. במחבת כבדה גדולה לבשל בצל עם מלח לטעום 2 כפות שמן, מכוסה, על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 15 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים תערובת, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד כל בצל נוזלי פולט הוא התאדה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מרווה, קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נוזל עודף הוא התאדה תערובת עבה מאוד. תערובת העונה עם מלח ופלפל וקריר.מחממים תנור ל 450 ° F.
מברשת לפחות 2 מחבתות אפייה רדודות עם קצת שמן שנותר.
חותכים חצילים לרוחב לתוך סיבובים בעובי 1/3 אינץ ' ומסדרים בשכבה אחת במחבתות אפייה.
פרוסות חצילים מברשת עם קצת שמן שנותר וצלי בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע זמן צלייה, עד מכרז וזהב, על 20 דקות. חציל מגניב 5 דקות ולהעביר עם מרית מחורצת מגבות נייר לניקוז.
חותכים קישואים לאורכו לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' וצולים באותו אופן עד זהב רך וחיוור, כ 25 דקות. קישואים מגניב 5 דקות ולהעביר מגבות נייר כדי לנקז.
רבע פלפלים לאורך וזורקים גבעולים, זרעים, וצלעות. מסדרים פלפלים, צד העור למעלה, במחבתות אפייה משומנות ומברשת עם קצת שמן שנותר. פלפלים צלויים באותו אופן עד רך משחימים קלות, על 20 דקות. פלפלים מגניב 5 דקות ולהעביר מגבות נייר כדי לנקז.
ב 1 1 1/2-ל 2-ליטר חמאת סיר כבד להמיס על חום נמוך בינוני לטאטא בקמח. מבשלים רביכה, מקציפים, 3 דקות ומקציפים בחלב וקרם. מביאים תערובת לרתיחה, לטאטא, ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 2 דקות.
הסר מחבת מחום ורוטב קריר 5 דקות.
להקציף ביצים, שני שלישים פרמזן-רג ' יאנו, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים תנור ל 204°. ושמן קל 14 - x 10-x 2 1/2 אינץ ' או אחר 3 1/2 ליטר צלחת אפייה רדודה. בתבנית אפייה לארגן חצי חצילים, פרוסות חופפות כדי ליצור שכבה אפילו, ומתבלים עם מלח ופלפל. חציל עליון עם חצי תערובת עגבניות, מתפשט באופן שווה, ויוצקים כשליש פודינג Parmigiano-רג ' יאנו מעליו. נסטלה חצי קישואים פודינג ועונה עם מלח ופלפל. קישואים למעלה עם חצי פלפלים. חזור על שכבות, שמירת מחצית פודינג שנותר לציפוי.
יוצקים פודינג שמורות על שכבה סופית של פלפלים ומפזרים נותר פרמזן מגורר-רג ' יאנו.
אופים טורט באמצע התנור עד פודינג הוא נפוח וזהוב חום, על 35 דקות.
תן לטורט לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.