המתכון חציל רוסי מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו פלפל, חצילים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: חדר התה הרוסי רוטב רוסי, רוטב רוסי חדר תה רוסי-זה רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה, ו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את מיץ לימון ומים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את פרוסות החצילים לתוך מי הלימון להשרות בזמן שאתה מביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מסננים ושוטפים את פרוסות החצילים, ואז מניחים אותם לתוך המים הרותחים. לבשל במשך 8 דקות, או עד בקושי מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
ניקוז.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את פרוסות החצילים, עגבניות ובצל בצלחת, ומפזרים כל שכבה עם קצת קמח כמו שאתה הולך. בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, שום, מלח ופלפל.