טאקו אל כומר
טאקו אל הכומר יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ ליים, גוג'ילו צ' יילס, עלי אורגנו מקסיקנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 6 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את זרעי הכמון במחבת בינונית או מחבת ברזל יצוק וטוסט מעל חום בינוני, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 עד 3 דקות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב מעט. תניח את המחבת בצד.
מוסיפים את שיני ואת אורגנו למטחנת התבלינים ומעבדים לאבקה עדינה; מעבירים את תערובת התבלינים לבלנדר ומניחים בצד.יש לשטוף את הצ ' ילי מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן יבש היטב עם מגבות נייר.
מניחים את הצ ' ילי במחבת נהג טוסט הכמון לצלות על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד ריחני, על 3 עד 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר. לובש כפפות גומי, לחתוך את צ ' ילי חצי לאורכו ולהשליך את הזרעים והגבעולים.
מניחים את הצ ' ילי בסיר בינוני, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
הסר מהחום. הניחו בצד 1/2 כוס של צ ' ילה בישול נוזלי ולתת מגניב.
תן לצ ' ילי לשבת בסיר של נוזל חם במשך 5 דקות יותר.
לנקז את הצ ' ילי ולתת מגניב.בעוד הצ ' ילי מתבשל ומתקרר, מקלפים את האננס וחותכים אותו לחצי לאורכו. מניחים חצי במקרר לשימוש מאוחר יותר.
חותכים את החתיכה שנותרה חצי לאורכו שוב; להסיר ולהשליך את הליבה.
חותכים את האננס לחתיכות מחוספסות ומניחים בבלנדר.
מניחים חצי במקרר לשימוש מאוחר יותר. קוצצים גס את החצי הנותר (אתה צריך בערך 1 כוס) ומוסיפים אותו לבלנדר.
מוסיפים את השום, חומץ סיידר, מיץ ליים, מלח נמדד, צ 'ילי מקורר, מקורר צ' ילי נוזלי לבלנדר להתמזג גבוה כדי פירה חלקה.
מניחים את פרוסות החזיר בשקית פלסטיק resealable גדולה.
יוצקים את פירה על החזיר, לוודא שכל פרוסה מצופה במרינדה. חותם ולתת לרבד במקרר לפחות 4 שעות או לילה (לילה הוא אידיאלי).כאשר החזיר מוכן, לחתוך את האננס שנותר חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ולהסיר את הליבה מכל פרוסה; להפריש. דק קוצצים את הבצל שנותר חצי ומניחים בקערה קטנה; להפריש.
מעבירים את פרוסות החזיר מהשקית לקערה בינונית, ומשאירים כמה שיותר מרינדה בשקית. מסננים את המרינדה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על סיר קטן; להשליך את המוצקים.
מניחים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מנמיכים את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
הסר מהחום והנח בצד.בינתיים, לחמם מחבת גריל על חום גבוה עד עישון או גריל חיצוני בין 316° ו800.In מחבת ברזל יצוק, לחמם את הטורטיות אחד אחד.
העברה לצלחת חמה ולכסות במגבת.כאשר מחבת הגריל או הגריל חם, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את המחבת או באח עם מגבת טבול בשמן צמחי.העונה פרוסות אננס עם מלח וגריל עד חרוך קלות משני הצדדים, על 4 דקות לכל צד.
חותכים לקוביות קטנות, מניחים בקערה קטנה, ומניחים בצד.מתבלים את פרוסות החזיר בכל צד עם מלח וגריל עד חרוך קלות, על 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך נקי לחתוך נגד התבואה לפרוסות 1/3-by-2-אינץ'; העברה לקערה בינונית. אם תבחר, להוסיף 1/3 כוס המרינדה השמורה חזיר ולזרוק ל coat.To מגישים, מקום 1/4 עד 1/3 כוס חזיר בכל טורטייה. למעלה כל אחד עם כ 2 כפות של אננס בגריל ומפזרים כל אחד הבצלים והכוסברה.
מגישים מיד עם, אם תבחר, סלסה, פלחי לימון, ואת האחרון של המרינדה השמורה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.