טאקו BEERbacoa חריף איטי בישול נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרסקו, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הכי איטי בישול חריף טאקו חזיר משך, תבשיל איטי חזיר חריף טאקו אננס, ו עוף מתבשל איטי חריף טאקו וונטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה. חזה בקר העונה עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת. לבשל דד בשמן על 3 דקות בכל צד או עד חום. בזהירות להעביר בריסקט לבישול איטי, ולהוסיף שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, בבלנדר, מרכיבים סלסה צ ' יפוטלה מקום. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים חצי סלסה לתוך סיר איטי (כ 1 כוס). מכסים ומקררים את שאר הסלסה. לכסות תנור איטי; לבשל על חום גבוה הגדרת 4 עד 4 1/2 שעות או עד בריסקט הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
בינתיים, באותו מחבת, להוסיף 1 כפית שמן; חום על חום גבוה. מערבבים בפרוסות בצל. להפחית את החום בינוני-נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד בצל הם caramelized, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מחבת; לכסות ולשמור בקירור עד תקופת מאסר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר בריסקט מ בישול איטי, לגרוס עם מזלג. מחממים בצלים מקורמלים. כף חזה לתוך כל קונכיית טאקו, העליון עם בצל מקורמל. כף 1 כף שמורה סלסה מעל כל; העליון עם queso פרסקו ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
Queso Fresco
1 פלפל ארבול מיובש
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.