מתכון זה מספק 8 מנות. עם 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגסים, דבש, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות אגס מלוחות, טארט פארו מלוח, ו טארט טימין מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את פגז טארט: במעבד מזון, דופק 1 1/4 כוסות קמח, מלח, מרווה, חמאה, וקיצור 3 או 4 פעמים עד שומנים הם בגודל אפונה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף 3 עד 4 כפות. מי קרח ודופק עוד כמה פעמים, רק עד שהבצק מתחיל להיווצר ומתרחק מבפנים של הקערה. טופס בצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לתוך 11-in. מעגל. קו 9-in. מחבת טארט עם הבצק, לחיצה על הצדדים; לקצץ עודף לאורך השפה. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים פיסת נייר או קלף (גדולה מספיק כדי לתלות על קצה מחבת טארט) על גבי הבצק וממלאים שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים עד שהבצק יבש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר פגז טארט מהתנור, בזהירות להרים רדיד שעועית או משקולות. להחזיר פגז טארט לתנור ואופים עד שהמרכז הוא זהב יבש ואור, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הפוך את המילוי: בקערה בינונית, לשלב אגסים, מיץ לימון, ומרווה. באופן שווה להתפורר כשלושה רבעים של הגבינה לתוך פגז טארט חם. מסדרים פרוסות אגס בספירלה חופפת, החל מהקצה החיצוני ועובד לכיוון המרכז. פירורים הנותרים פטה על אגסים, ואז טפטוף עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חצאי אגסים בסירופ
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים עד גבינה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
* Bartlett, Bosc, And Comice pears all work well in this recipe. לקלף אותם אם אתה מעדיף, או אם הם בשלים.