טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום
טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך פלר דה סאל, ביצה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים וקראווי עם קינמון-ציפורן גלידה סיידר-רוטב קרמל, עוגת גלידת קינמון, ו עוגות תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת קינמון ודבש קרמל.
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוגר בקערה בינונית עד מעורבב. ביטין אג.
מוסיף קמח ומלח ומכה רק מאוגד. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 1hour. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים.לאסוף כל חתיכה לכדור, ואז להשתטחקצת.
מרדדים כל חתיכת בצק onlightly משטח משוריין 4-כדי 41/2 אינץ ' עגול.לחץ על 1 עיגול בצק על החלק התחתון ואת upsides של 41/2 אינץ ' קוטר טרטלט פאן עםתחתית להזזה. פירס קרום בכל רחבי עם קלשון. חזור עם כדורי בצק הנותרים.הקפאת קרום 30 דקות.
אופים קרום untilgolden חום אפוי דרך, about30 דקות. קרומי מגניב מחבתות על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מחסן אטום למחבתות בטמפרטורת החדר.
שלב סוכר 1 / 4 כוס מים בסיר בינוני כבד. חום בינוני-נמוך Stirover עד הסוכר מתמוסס.להגדיל את החום והרתיחה מבלי לערבב untilsyrup הוא ענבר עמוק, מדי פעם brushingdown הצדדים מחבת עם מברשת מאפה לחהומחבת, על 6 דקות.
מוסיפים שמנת, ואז חמאה ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). Stiruntil כל פיסות קרמל להתמוסס רוטב issmooth. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה. Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.ציפוי פירור / תערובת קמח, שחוםסוכר, ומלח במעבד.
הוסף פקאן וblend עד קצוץ גס.
הוסף תהליך חמאה רק עד clumpsform לחהקטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה.Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.
תערובת קמח, brownsugar, ומלח במעבד.
הוסף פקאן וblend עד קצוץ גס.
הוסף תהליך חמאה רק עד clumpsform לחהקטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה.
להקציף סוכר חום וcornstarch בקערה להתמזג. ממיסים חמאה inlarge מחבת nonstick מעל חום בינוני.
חתיכות Addapple ו sauté עד כמעט מכרז, על 10 דקות.
להוסיף תערובת סוכר חום; מערבבים עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף 3מרכיבים הבאים. מבשלים עד מיצים מבעבעועבה מעט, על 5 דקות.
מחממים תנור ל 191°. מסדרים טרטלטפן עם קרום על גיליון אפייה rimmed.כף 11/2 כפות רוטב קרמל לכמהקרום טארט. מחלקים מקורר קרום התפוח fillingamong.
מפזרים פירורים טופיםבאופן שווה על כל אחד.
אופים עד מילוי תפוח הואנוזל ציפוי הוא פריך וזהוב, 25 עד 30 דקות (מיצים עשויים בועה מעל צליינים של מחבתות). מגניב 5 דקות, אז carefullyloosen tartlets מן הצדדים של מחבתות עם סכין smallsharp ולהסיר צדדים מחבת. Cooltartlets 10 דקות, ואז במקום 1 טרטלטון חם כל אחד 6 צלחות.
מניחים סקופ של cinnamonice קרם לצד כל ומגישים.