טארט ריבס תות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 105 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 12 . אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ריבס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. מתכונים דומים: טארט תות-ריבס, טארט תות-ריבס, ו טארט ריבס תות.
הוראות
1
מעבדים שיבולת שועל במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הקמח, הסוכר, קליפת הלימון, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לאט שמן, תוך ערבוב עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב חלב ווניל; מערבבים לתערובת קמח, כף בכל פעם, עד שהתערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש 7-8 פעמים.
5
מניחים מאפה בין גיליונות נייר שעווה; מרדדים כך שיתאימו ל -9 אינץ'. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת. משמנים את תבנית הטארט; לחץ בעדינות על מאפה לתבנית. קו מעטפת מאפה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "