קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תפוח טאטן

טארט תפוח טאטן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 439 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים גדולים, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט תפוח טאטן, טארט תפוח טאטן, ו טארט תפוח טאטן.

הוראות

1
פיל, ליבה ופרוס דק עם מנדולינה. תניח בצד.קרמל: במחבת, לבשל את הסוכר עם המים עד קרמל קל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את הקרמל בחלק התחתון של מחבת מאפין סיליקון, צלילה זה שווה בין 6 תבניות.לאחר מכן, לסדר את פרוסות התפוח לתוך תבניות ולארוז אותם בחוזקה.סירופ: במחבת מוסיפים את כל מרכיבי הסירופ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפין סיליקוןמגש מאפין סיליקון
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את הסירופ הזה על התפוחים, מחלקים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
אופים בתנור שחומם מראש ב 160C במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד חיוור בצבע. לאחר מכן, להכות את החמאה עד שהוא יוצר תערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים אותו לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מגלגלים את הבצק לתוך יומן של כ 1.5 אינץ ' בקוטר ולעטוף אותו clingfilm. מקררים לכמה שעות, או ללילה. כדי לאפות: לחתוך את הבצק לתוך 1/4 אינץ פרוס. אתה יכול גם לאפות אותו במחבת מאפין מתכת אם יש לך אחד (כדי למנוע מהם להתפשט) או לאפות אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אם אתה מבין את השיטה השנייה כמוני, פעם palets יש אפוי, ועדיין חם ורך מעט, אתה יכול לחתוך אותם עם חותך עוגיות באותו קוטר כמו זה של apples.To להרכיב, לנתק את התפוחים ולעלות עליהם מעל Brtons Palet.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת עם סירופ קרמל להישאר בעובש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
5
לשרת.