קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

טוטנביינלי (רגלי אגוזי לוז שוויצריות)

טוטנביינלי (רגלי אגוזי לוז שוויצריות)
אם יש לכם סוכר, ביצים, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 13%. נסו מרנגים אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד, קאפקייקס בראוניז אגוזי לוז עם קרם חמאת אגוזי לוז, ו קאפקייקס בראוניז אגוזי לוז עם קרם חמאת אגוזי לוז עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
קרם יחד חמאה וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב לאחר כל הוספה, ואז מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת הלימון והקינמון. מקפלים פנימה את הקמח ואגוזי הלוז, מערבבים מספיק כדי לשלב באופן שווה. יוצרים מקלות בגודל 1/2 אינץ 'על 3 אינץ', ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרחק של 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה סביב הקצוות, כ -15 דקות. מצננים לחלוטין על רשת לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.