טונה איטלקית, סלט ירוק זית ומנדרינה על לחם בגריל
המתכון איטלקי טונה, ירוק זית וסלט מנדרינה על לחם בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 331 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, עירית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: כריכי סלט טונה איטלקיים W / רוטב זית שחור, כריכי סלט טונה איטלקיים עם רוטב זית שחור, ו טונה, זית, אבוקדו, מתכון סלט שעועית ירוקה.
הוראות
תדליק גריל. מקלפים את המנדרינה, מסירים את המד הלבן. באמצעות סכין קטנה וחדה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים על צלחת.
חותכים את הקטעים לחתיכות 1/2 אינץ'; להשליך כל זרעים.
בקערה גדולה מערבבים את הטונה עם חתיכות המנדרינה, מיונז, זיתים קצוצים, עירית ושאלות ומתבלים במלח ופלפל.
מברשת את הצדדים לחתוך של באגט עם שמן זית. גריל על חום גבוה, לחתוך צדדים למטה, במשך 2 עד 3 דקות, או עד השחמה פריך. סובב אותם וגריל עד שחום קל בצד השני, כ -30 שניות יותר. לשפשף את הצדדים לחתוך של באגט עם שן שום. תלוש את סלט הטונה על בגט בגריל, לחתוך 8 חתיכות לשרת.