טונה מצופה כוסברה עם סלסה שעועית שחורה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מיץ ליים, כמון טחון, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף עם קמח תירס-כוסברה קרום שעועית שחורה-סלסה מנגו, בוריטו טונה עם סלסאן טרי ומטבל שעועית שחורה, ו פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה.
הוראות
מערבבים כוסברה, כמון, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מערבבים עגבניות ו-5 המרכיבים הבאים (דרך שעועית) בקערה בינונית. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, ולזרוק היטב.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.