טונה עם ירקות פרובנס
טונה עם ירקות פרובנס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 519 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, קישואים, נורת שומר-חצוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו טונה בגריל עם ירקות פרובנס ואיולי קל, ירקות קיץ Provençal, ו ירקות קלויים Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הקישואים, פלפל, בצל, טימין ושום פרוס ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם פריך במכרז, על 7 דקות.
מוסיפים את העגבניה, שומר, זיתים וצלפים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות רכים, 2 עד 3 דקות יותר. זרוק את הקורנית.
במחבת בינונית, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת עם שיני שום חצויות. מתבלים את הטונה במלח ופלפל, מוסיפים אותה למחבת ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות, הופכים פעם אחת. מכסים את המחבת ומבשלים את הטונה על אש נמוכה מאוד במשך 2 דקות יותר; הטונה עדיין צריך להיות מעט נדיר במרכז.
כפית את הירקות על צלחות. למעלה עם סטייקים טונה וחצאי שום משחימים ומגישים.