טונה צרובה עם סלסה מנגו
טונה צרובה עם מנגו סלסן היא מנה עיקרית מקסיקנית. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 582 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, מנגו, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . עם ציון של 87% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טונה צרובה עם סלסה יפנית , טונה צרובה עם סלסה יפנית וטונה צרובה עם סלסה טרופית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מטגנים את שמן הזית, הבצל והג'ינג'ר במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה אחת.
מוסיפים את המנגו, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים עוד 10 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר החום, המלח, הפלפל השחור והג'לפנו; מבשלים עוד 10 דקות עד שמצטמצם מיץ התפוזים, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש ומוסיפים את הנענע.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או צונן.
מחממים מחבת על אש גבוהה במשך 5 דקות עד שהוא חם מאוד. מתבלים את הטונה בנדיבות במלח ופלפל. כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים זילוף שמן זית ולאחר מכן את סטייק הטונה. צורבים במשך 2 עד 3 דקות מכל צד, או עד שהחלק החיצוני משחים, אך החלק הפנימי נדיר מאוד.
מגישים את הטונה על גבי סלסת המנגו.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
ניתן לשלב טונה עם פינו נואר, מרלו ויין רוזה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-259 דולר לבקבוק.
![פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר]()
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים היחודיים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.