טונה צרובה של בולו עם שעועית לבנה שמנת ויניגרט יין ריוחה
טונה צרובה של בולו עם שעועית לבנה שמנת ויניגרט יין ריוחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 963 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כבש משופד עם רימון חריף - ריוחה יין אדום ויניגרט נענע-עוגת שקדים, שעועית לבנה בסגנון פרואני עם טונה צרובה במרינדה, ו סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את ויניגרט: בסיר שאינו מגיב בינוני על חום גבוה, להפחית את היין ל 1/4 כוס.
מניחים אותו בבלנדר עם חומץ, חרדל ודבש להתמזג עד בשילוב. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. יכול להיות בקירור עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מניחים שעועית חמה בקערה, מוסיפים שאלוט ושמנת כבדה ומחית עד חלקה. מקפלים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת nonstick. מתבלים טונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. לצרוב בכל צד במשך 1 עד 2 דקות עבור doneness נדיר.
מגישים עם מחית שעועית לבנה ויניגרט.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה עמק מרלו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.