קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

טוסט צרפתי ממולא תות-ריבס

טוסט צרפתי ממולא תות-ריבס
טוסט צרפתי ממולא תות-ריבס הוא ארוחת בוקר אמריקאית. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם לחם חלה סמיך, חמאה, יוגורט וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מאוכלרשת יש 356 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טוסט צרפתי אפוי ריבס תות, טוסט צרפתי אפוי ריבס תות, ו טוסט צרפתי אפוי עם רוטב תות-ריבס.

הוראות

1
שלב את התותים, הריבס, 1/3 כוס סוכר, הווניל והציפורן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לפירוק וסמיכות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. (אפשר להכין את הקומפוט עד 2 ימים קדימה; מכסים ומכניסים למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
3
חותכים חריץ ברוחב 3 אינץ ' לצד אחד של כל פרוסת לחם, חותכים כשלושה רבעים מהדרך כדי ליצור כיס. ממלאים את הקומפוט, שומרים כ-1/4 כוס לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
הקציפו את הביצים, החלב ואת 2 כפות הסוכר הנותרות בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים את הלחם הממולא ומשרים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הלחם הממולא ומבשלים עד להזהבה ומבושלים, 5 עד 6 דקות לכל צד, מכוונים את האש במידת הצורך. למעלה עם הקומפוט והיוגורט השמורים.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
צילום: אנדרו פרסל