טורט כמהין שוקולד
טורט כמהין שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח זהב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טורט שוקולד וערמונים, טורט שוקולד טראפל דקדנטי, ו רסס שוקולד וטורט כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325-אף, תחתית שומן וצדדים של שני מחבתות עוגה עגולות בקוטר 9 אינץ'. תחתיות של מחבתות עם נייר שעווה או נייר קלף בישול. בסיר 2 ליטר, להמיס 1 שבבי שוקולד כוס ו 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מגניב 5 דקות. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בחלמונים עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת שוקולד לחלבונים ביצה. מקפלים פנימה אגוזי לוז קלויים.
אופים כ 25 דקות או עד צמרות של עוגות להופיע יבש קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב הצד של כל עוגה כדי לשחרר; להסיר מחבת מתלה קירור.
הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי.
בסיר 2 ליטר, לחמם 2 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1/4 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס; להסיר מהחום. מערבבים בקצפת. מקררים 30 עד 40 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד עבה מספיק כדי תלול ולשמור על צורתו כאשר ירד מכפית. (אם המילוי הופך עבה מדי, מיקרוגל על 10 עד 15 שניות כדי לרכך.)
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; להפיץ עם מילוי 2/3 כוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. מילואים 2 כפות מילוי. צד כפור העליון של עוגה עם מילוי שנותר.
טפטוף עם 2 כפות מילוי שמורות. (אם המילוי הוא עבה מדי לטפטוף, מיקרוגל על 5 עד 10 שניות כדי לרכך.)