קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט כמהין שוקולד

טורט כמהין שוקולד
טורט כמהין שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח זהב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טורט שוקולד וערמונים, טורט שוקולד טראפל דקדנטי, ו רסס שוקולד וטורט כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-325-אף, תחתית שומן וצדדים של שני מחבתות עוגה עגולות בקוטר 9 אינץ'. תחתיות של מחבתות עם נייר שעווה או נייר קלף בישול. בסיר 2 ליטר, להמיס 1 שבבי שוקולד כוס ו 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מגניב 5 דקות. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בחלמונים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת שוקולד לחלבונים ביצה. מקפלים פנימה אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מפוזר במחבתות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים כ 25 דקות או עד צמרות של עוגות להופיע יבש קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב הצד של כל עוגה כדי לשחרר; להסיר מחבת מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי.
6
בסיר 2 ליטר, לחמם 2 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1/4 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס; להסיר מהחום. מערבבים בקצפת. מקררים 30 עד 40 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד עבה מספיק כדי תלול ולשמור על צורתו כאשר ירד מכפית. (אם המילוי הופך עבה מדי, מיקרוגל על 10 עד 15 שניות כדי לרכך.)
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; להפיץ עם מילוי 2/3 כוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. מילואים 2 כפות מילוי. צד כפור העליון של עוגה עם מילוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
טפטוף עם 2 כפות מילוי שמורות. (אם המילוי הוא עבה מדי לטפטוף, מיקרוגל על 5 עד 10 שניות כדי לרכך.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
9
מקשטים עם אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)