רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום
אם יש לך רוסטביף נדיר, זיתים חתוכים, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום, כריך רוסטביף פומפרניקל עם פלפל אדום קלוי, ארוגולן וגבינת עיזים, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פלפלים אדומים, זיתים, טימין, וחומץ בקערה קטנה להתענג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.) שמור 2 כפות גבינת עיזים לקישוט.
מורחים שאריות גבינת עיזים על חתיכות בגט קלויות. חלקו את ארוגולה בין טוסטים. מקפלים פרוסות רוסטביף כדי להתאים טוסטים; מניחים על ארוגולה.
מפזרים פרוסות בשר קלות עם מלח ופלפל. למעלה כל עם 1/3 כפית גבינת עיזים שמורות מנה קטנה של הנאה. מסדרים את קרוסטיני על מגש ומגישים.