טורט לימון קרמי
טארט לימון קרמי הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מים, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט לימון קרמי עם קרום אגוז, עוגת לימון שמנת עבור # SundaySupper, ו טארט טונה קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה ללא מלח חלמונים ביצה בקערה גדולה עד רכות. הכה בסוכר. הכה בקמח ומלח רק עד מעורבב, הוספת מים על ידי כף אם הבצק יבש.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. לאסוף בצק יחד. צור בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בצק פלסטיק להכניס למקרר 1 שעה. לרכך את הבצק מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
להקציף ביצים, סוכר, שמנת, מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת בקערת מתכת בינונית כדי להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא לאט אבל כל הזמן עד תערובת מתעבה ו מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך תערובת רושמת 71°, על 20 דקות.
הסר קערה מעל מים. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר, מטאטא מדי פעם.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים בקצוות הבצק, ויוצרים צדדים בעובי כפול. להקפיא קרום 15 דקות. קרום קו עם נייר; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקרום הוא זהוב מבושל דרך, כ 30 דקות יותר. קרום מגניב במחבת על מתלה.
מורחים מילוי שווה בקרום. צמרמורת לילה כדי לאפשר מילוי להגדיר.