אם יש לך מלח, blanched, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד-שקדים, טורט שוקולד שקדים, ו טורט שוקולד שקדים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. טוסט השקדים על תבנית אפייה עד מוזהב קלות, 6 עד 7 דקות. מגניב מעט, ואז דופק במעבד מזון עד הקרקע דק, אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים 12 כפות חמאה והשוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים לקערה לגעת במים). מערבבים עד השוקולד הוא חלק, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר מעט. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה ומעיל עם פירורי הלחם, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להפריש 2 כפות סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
4
שלב את החלמונים 6 ביצה ואת הסוכר שנותר במערבל לעמוד והכה עם מצורף ההנעה על בינוני גבוה עד עבה וחיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את גרידת התפוז, רום ומלח, ואז מכים בשוקולד המומס עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדרים
6
מערבבים את השקדים הטחונים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
7
בקערה נקייה, לנצח את 3 חלבונים ביצה עם מיקסר עד קצף. בהדרגה להכות את שמורות 2 כפות סוכר מגורען במהירות גבוהה עד כמעט נוקשה. מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים עד העליון הוא מוצק וסדוק (קיסם מוכנס לתוך העוגה יהיה fudgy), 35 עד 40 דקות. מגניב על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהסיר את הטבעת.