קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

דג בגריל שלם עם שום פריך וצ'ילי אדום

דג בגריל שלם עם שום פריך וצ'ילי אדום
דג בגריל שלם עם שום פריך צ'ילי אדום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לך מלח, שרי, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו כרוב בגריל עם שום, צ'ילי ובייקון, בקלה שחורה בגריל עם שום מטוגן וצ'ילי, ו קערות דגים בגריל עם נופי שום וקייל (מתכונים דומים).

הוראות

1
אור גריל קו באח עם נייר אלומיניום משומן קל. מסדרים את עלי הבננה בשתי ערימות של 3 ומפזרים כל אחד עם רבע של ג ' ינג ' ר לבן בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
חותכים 3 חתכים לתוך הבשר משני צדי כל דג, חיתוך העצם. מניחים את הדגים על עלי הבננה ומפזרים את הג ' ינג ' ר והבצלונים הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מפזרים שרי ורוטב סויה. מקפלים את העלים על הדגים ולקשור כל חבילה ב 3 מקומות עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את החבילות על הסורג, סוגרים את הגריל ומבשלים על אש גבוהה במשך 25 דקות, הופכים את החבילות פעם אחת, עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הדגים רושם 14
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
בזהירות להעביר את החבילות למגש ולתת לנוח 2 דקות.
6
חותכים אותם לפתוח לקלף בחזרה את עלי הבננה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
7
בינתיים, במחבת, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את השום וצ ' ילי ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד השום הוא פריך, 2 דקות. כפית את השמן, שום וצ ' ילי על הדגים; מתבלים במלח. לפזר את הכוסברה ואת הירוקים בצל ירוק על גבי ומגישים עם טריזי סיד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.