טורט שזיפים עם קרם הל הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 494 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, סוכר turbinado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, הל-ריבת שזיף, ו טורט שזיפים אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את קרם הל: מקציפים את הקרם יחד עם סוכר והל משובח במיוחד עד שמנת בקושי מחזיקה פסגות רכות. מקררים עד שמוכנים להגיש. מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות מערבל חשמלי קרם חמאה וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וביצים, ואז להכות עד משולב היטב.באמצעות מרית גומי להפיץ את הבלילה (זה יהיה די עבה, למחבת 10 אינץ ' מגולח צורה האביב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את חצאי השזיף,צד העור למעלה, על גבי הבלילה קרוב ככל האפשר. לחץ אותם לבלילה רק קצת.