קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טירמיסו אגוזי לוז לימון

טירמיסו אגוזי לוז לימון
טירמיסו לימון אגוזי לוז דורש כ 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, אגוזי לוז קל עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טירמיסו אגוזי לוז לימון, עוגיות אגוזי לוז Tiramisu מ Barista פרימה Coffeehouse®, ו טירמיסו לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב מיץ לימון, מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותן לסירופ להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הקינמון ו-2 כפות הסוכר וממשיכים להצליף עד שהשמנת מחזיקה פסגות רכות. בקערה אחרת, שמנת יחד נשאר סוכר וגבינת מסקרפונה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים 1/4 של הקרם לתוך המסקרפונה. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת הנותרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את ליקר אגוזי לוז בקערה רדודה קטנה. לטבול 16 של עוגיות ladyfinger בליקר אגוזי לוז בשורה התחתונה של צלחת הגשה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת דקורטיבית אחרת. כפית כל ליקר אגוזי לוז שנותר על העוגיות טבולות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מורחים 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 של אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מניחים את סירופ לימון בקערה רדודה קטנה. לטבול 16 של עוגיות ladyfinger בסירופ ומניח על גבי אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מורחים 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 אגוזי לוז. טובלים את שאר העוגיות בסירופ שנותר ומניחים למעלה. כפית כל סירופ שנותר על העוגיות טבולות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מורחים עם mascarpone שנותר העליון עם אגוזי לוז הנותרים גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
11
הסר את tiramisu מהמקרר במשך 1 שעה לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.