קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

טלה מונגולי פריך

טלה מונגולי פריך
טלה מונגולי פריך דורש מסביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. לכי לחנות וקחי אבקת חמישה תבלינים, ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות כבש מונגוליות, תבשיל כבש מונגולי עם קוסקוס, ו טלה מוקפץ מונגולי עם כמון.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שים את הטלה בתבשיל עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
להוסיף מרכיבים הנותרים בתוספת מספיק מים רק כדי לכסות. מבשלים עם המכסה במשך 3 שעות עד הבשר רך והעצמות לשלוף בקלות. אפשר להתקרר עדיין מכוסה בנוזל הבישול עם המכסה על. אתה יכול לעשות את זה 1-2 ימים מראש ולתת לכבש להתקרר לחלוטין במקרר. זה יעשה את הצעד הבא קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כאשר קר, להרים את הטלה מתוך הנוזל ולהעביר למגש אפייה. שומן דל שומן מהרוטב. שמור חצי מהרוטב לנודלס (בקטע 'נסה', למטה) ובועה את השאר, עדיין במחבת, עד סמיך וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
יוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
גריל חום לטלה בינוני וגריל עד פריך וחם דרך, אבל לא כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
לגרוס את הטלה, להשליך את רוב השומן ואת כל העצמות, אבל לשמור על העור נחמד, פריך. אתה יכול לחתוך את העור הראשון ולהשאיר אותו בתנור חם בזמן שאתה לגרוס את שאר הבשר. כדי לשרת, לקחת הכל לשולחן ולאכול את הטלה מגולגל עלי החסה עם מלפפון, בצל אביב ורוטב, בתוספת אטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
בצל אביבבצל אביב
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד