קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

טפיוקה ופודינג פירות

טפיוקה ופודינג פירות
טפיוקאן ופודינג פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך טפיוקה פנינה, מנגו, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פודינג טפיוקה פירות-על-הקרקעית, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את החלב והסוכר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מערבבים היטב כדי לפזר היטב את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הטפיוקה ואת שעועית וניל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס מעט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
טפיוקה.טפיוקה.
3
יוצקים את פודינג טפיוקה דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל; להשליך את השעועית. מערבבים ב 1/3 כוס חלב שבו טפיוקה היה מבושל, ולאחר מכן להוסיף את חלב הקוקוס. מכסים ומקררים עד שהפודינג קר ומעובה, כ-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
טפיוקה.טפיוקה.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בכוס בינונית או קערה קרמית, מערבבים בעדינות את פפאיה חתוכה, אננס, מלון ומנגו.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
אננס רגילאננס רגיל
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי לשרת, כפית את הפודינג לתוך 4 קערות קטנות העליון עם פירות חתוכים לקוביות. לחלופין, שכבה של פודינג טפיוקה ופירות חתוכים במשקפי פרפה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים את הפודינג בבת אחת או לקרר עד 2 שעות.